Lo Pastisset Solidari

Lo Pastisset Solidari és ajudar, col·laborar, reunir-se, parlar, estar, decidir, organitzar, il·lusionar-se… en petits i grans projectes.

Mercè Lleixà

Lo Pastisset és un signe inequívoc de la nostra identitat; Lo Pastisset Solidari és el signe inequívoc del nostre compromí amb les persones que requereixen ajuda.

Maria Cinta Margalef

Lo Pastisset Solidari és l’oportunitat de formar part d’una comunitat que es contàgia del motor vital universal: l’AMOR.

Maria Teresa Mata

Lo Pastisset Solidari significa la màgia de poder aportar un granet perquè es tradueixi en una gran il·lusió per a molts.

Laura Lluis

El càncer és un dels principals problemes de salut de la nostra societat. Sovint es tracta d’una malaltia amb un elevat impacte emocional associat i que precisa de tractaments agressius en els quals el suport és imprescindible. Per això i per quart any consecutiu, la cara solidària de la nostra cursa, Lo Pastisset Solidari, emprèn una iniciativa per recaptar fons per a la Lliga Contra el Càncer de les Terres de l’Ebre i Tarragona. Aquesta associació, sense ànim de lucre, proporciona ajuda als pacients oncològics i famílies des d’una vessant més social.

Des de Lo Pastisset Solidari fem una crida a la vostra col·laboració. El dia de les proves tindreu la possibilitat d’adquirir una petita sorpresa que estem preparant amb molta il·lusió.

La Creu Roja és una institució no lucrativa que centra la seva activitat en ajudar aquells que més ho necessiten, a més d’insistir en la conscienciació de la societat pel que fa a les problemàtiques que tenim més a prop. Si veiem que les persones que ens envolten necessiten la nostra ajuda, no ens podem quedar sense fer res. Aquesta és la tasca principal de la Creu Roja de Tortosa.

Des de Lo Pastisset recollirem roba, calçat i tot tipus de material esportiu pels més necessitats.

El diumenge 28 de gener trobareu un punt senyalitzat en el qual podreu fer les vostres aportacions.

Lo Pastisset Solidari és una petita comunitat que escolta i acull.

Uneix-te!